Контакти

гр. Плевен, Западна индустриална зона

ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА:

офис
тел: +359 64 84 67 09
моб.: +359 885 506 618
+359 888 353 976

viber: +359 882 263 038

e-mail: office@lightreklama.com